Social Networks
Beauty | Make-up | NG beauty en huidverbetering Dronten
15489
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15489,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Beauty

 

Hebt u een feest, gaat u trouwen, hebt u een fotoshoot of een belangrijke presentatie? Dan is het belangrijk dat u er verzorgd en goed uitziet en straalt! Als gediplomeerd visagist kan ik (Nicole) u helpen met een visagie behandeling. Regelmatig volg ik diverse trainingen bij onder andere Dior, Chanel en YSL, om mijn make-up skills naar een steeds hoger niveau te brengen.

Een visagie behandeling kan vooraf worden gegaan door bijvoorbeeld het stylen van wenkbrauwen, verven, harsen en wimperextensions. ‘Het belangrijkste onderdeel van een gezicht vind ik de wenkbrauwen en wimpers. Zij geven uitdrukking aan uw gezicht en kunnen daardoor een gezicht de perfecte uitstraling geven.’

Allergie

Een allergie voor make-up hoeft niet te betekenen dat u niet kunt stralen op uw dag. Ik werk met 100% natuurlijke producten die bestaan uit minerale poeders. Voor oog make-up werk ik met verschillende merken, zodat de mogelijkheden van de juiste make-up bij de juiste huid zo groot mogelijk is. Tijdens een intake gesprek kunnen we de verschillende mogelijkheden bespreken en een keuze maken voor de make-up producten die bij u passen. Natuurlijk kan er met een proef make-up worden uitgesloten of de producten passend zijn voor u.

Visagie behandelingen bij NG Beauty & Huidverbetering:

 • Beauty make up (dag make-up)
 • Feest/-/gelegenheidsmake-up
 • Fotoshoot make-up
 • Bruidsmake-up (3 arrangementen mogelijk)

Lash Volume Lift

 

LVL is een afkorting voor Lash Volume Lift.
Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.
De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.
Bij LVL wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.

 

Wat is het verschil tussen LVL en Wimperpermanent? Lash Volume Lift

 

Met wimperlifting van LVL lift u uw natuurlijke wimpers. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Wimperlifting door middel van siliconen pads, is in tegenstelling tot de “schadelijke” wimperkrultangen, niet schadelijk voor uw wimpers en geeft bovendien een volledige voeding vanaf de haarwortel. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan. Vervolgens krijgt de haarwortel niet voldoende voeding met als gevolg dat wimperhaartjes afbreken. LVL kent deze nadelen niet.

 

Voordelen van LVL

 

  • Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar
  • U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken na de behandeling
  • Voelt licht en natuurlijk aan
  • Ogen lijken groter
  • Geeft een natuurlijke uitstraling
  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Prijslijst LVL

LVL – zonder verven van de wimpers € 45,00
LVL – inclusief verven van de wimpers € 55,00

Interesse om zelf te leren hoe je wimperextensions zet? Wij geven trainingen!

One by One training:

Bij ons word u tijdens deze 2-daagse training helemaal klaar gestoomd om uw reis naar de top te bewandelen. De One by One training is dan ook de belangrijkste basistraining op het gebied van wimperextensions. Tijdens deze training word u door mij getraind in de theorie en praktijk. Deze training is onmisbaar om op een professionele wijze wimperextensions te kunnen zetten en om te kunnen gaan met de verschillende materialen, hulpmiddelen en technieken! Wat een groot verschil is met andere opleiders is dat u de cursus van ons helemaal privé krijgt.

Russian Volume of Mega volume training:

Bent u een ervaren wimperstyliste met een officieel One by One certificaat en wilt u op het gebied van wimperextensions gaan uitbreiden en specialiseren? Dan is de Russian volume training of de mega volume training misschien wel wat voor u!

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

× How can I help you?