Social Networks
Permanente Make-up | NG Beauty & Huidverbetering :: Dronten
15371
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15371,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

PMU – Permanente Make-up

 

Medische PMU

Ontbreekt het u, om welke reden dan ook, aan natuurlijk pigment in uw huid door bijvoorbeeld littekens, vitiligo, hazenlip of tepelhofreconstructie, dan is medische pigmentatie wellicht een oplossing voor u. Bij medische pigmentatie worden onder andere huidskleuren aangebracht op plaatsen waar het pigment ontbreekt. 

Cosmetische PMU

Herkent u de situatie dat u ’s ochtends geen tijd heeft om make-up aan te brengen? Hebt u na het aanbrengen van de make-up niet het gewenste resultaat? Of stoort u zich eraan dat uw make-up is uitgelopen na een regenbui of nadat u hebt zwemmen? Permanente make-up is hiervoor de oplossing. 

Permanente make-up is een unieke pigmentatiemethode die de natuur een handje helpt door middel van het corrigeren van onder andere wenkbrauwen, ogen en lippen of camouflage van schisis of litteken en tepelhofpigmentatie.

Permanente make-up is een veilige methode die lijkt op tatoeëren, maar de techniek is anders. Ook de pigmenten zijn van een andere samenstelling dan de inkten bij tatoeëren. Een tattoo gaat in een veel diepere huidlaag, permanente make-up wordt alleen in de bovenste huidlaag aangebracht. Daardoor is een tattoo levenslang zichtbaar en permanente make-up vervaagt geleidelijk in de loop van 2 tot 5 jaar.

Naast het uitvoeren van de behandelingen in mijn eigen salon, werk ik ook als ambulant permanente make-up specialiste. De behandelingen worden dan uitgevoerd in Dronten bij Etoile en in Vollenhove bij Unique Beauty. Professionaliteit, kwaliteit en vooral de wens van de klant staan daarbij hoog in het vaandel. Om de gewenste kwaliteit te kunnen leveren heb ik alle masterclasses gevolgd bij Hulscher Cosmetics. Daarnaast ben ik aangesloten bij het NSGP.

‘Wenkbrauwen zijn enorm bepalend voor het gezicht en om dan missende stukjes aan te vullen, wenkbrauwen voller te maken of ze een gelijke vorm te geven vind ik geweldig. Klanten zien gelijk resultaat en dat maakt mij erg enthousiast!’

Mogelijkheden cosmetische PMU

WENKBRAUWEN

Hairstroke (haartjes techniek)

Bij het pigmenteren van de hairstroke-techniek zien de wenkbrauwen er heel natuurlijk uit. Er worden haartjes gepigmenteerd, die zo goed mogelijk een ‘echte’ wenkbrauw nabootsen. 

De hairstroke techniek kan toegepast worden bij:

 • dunne wenkbrauwen
 • onregelmatige wenkbrauwen
 • ontbrekende haartjes in de wenkbrauwen 
 • missende uiteinden 
 • ongewenste vorm van de wenkbrauwen

Shadow (schaduw techniek)

De schaduw-techniek wordt minder toegepast dan de haartjestechniek, maar in sommige gevallen leidt het tot een mooier resultaat. Deze techniek geeft een potlood-achtig effect. De wenkbrauw wordt dus volledig opgevuld. Shadow wenkbrauwen zijn vergeleken bij de hairstroke wenkbrauwen voller ingekleurd en geven een strakkere contourlijn.

OGEN

InfraLashes of Medium EyeLiner

Eyeliners zorgen voor een spetterende oogopslag. Kiest u voor een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes (InfraLash) wat de wimperaanzet voller laat lijken? Of hebt u liever een iets breder lijntje (Medium Eyeliner) wat de buitenste contouren extra benadrukt? 

We bespreken eerst uw voorkeur zodat het effect van de eyeliner helemaal naar wens is. 

InfraShadow

Dit is een geschaduwde eyeliner met een zacht verloop (als een potloodlijn die iets wordt uitgeveegd). Dit kan met bijvoorbeeld een InfraLash in het zwart gezet met daarboven een medium eyeliner in het donkergrijs uitgevaagd.

GraficLiner

Dit is een brede, volle eyeliner. Dit geeft het ‘cat-eyes’ effect, dus deze variant mag echt opvallen! De GraficLiner wordt in één kleur gepigmenteerd. 

Smudgy EyeLiners

Deze methode is erg geschikt bij een groot bewegend ooglid. Er worden twee of drie kleuren eyeliner boven elkaar geplaatst van donker naar licht, wat een prachtig resultaat oplevert.

LIPPEN

Lipliner

De lipliners van tegenwoordig zijn niet de harde contourlijnen van ‘vroeger’ die de lippen accentueert. Bij het maken van een lipliner kijk ik bijvoorbeeld naar de natuurlijke lipteint en daar pas ik de kleur lipliner op aan.  Over het algemeen leidt dit tot één tint donkerder dan de natuurlijke teint.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een kleur die wat meer aanwezig is, maar nog steeds een mooi en natuurlijk effect heeft. Dit zorgt ervoor dat de lippen er weer mooier en voller uit zien, maar ook de contouren weer duidelijk zichtbaar zijn.

Lipliner is geschikt voor:

 • het aanzetten van smalle lippen
 • Lippen met een slechte doorbloeding
 • Lippen met een onregelmatige liplijn
 • Het corrigeren van kleine oneffenheden

FullLips

Bij deze behandeling worden de lippen volledig ingekleurd (FullLips). 

FullLips is geschikt voor:

 • Het corrigeren van oneffenheden
 • Het aanzetten van lichte lippen
 • Het optisch vergroten van de lippen (dit is niet in alle gevallen mogelijk)

U kunt voor één kleur kiezen, of voor een contrasterende liplijn met een zachtere kleur voor inkleuren.

Mogelijkheden medische PMU

Litteken camouflage

Het is mogelijk om een litteken minder opvallend te maken of deze te camoufleren. De kleur zal zoveel mogelijk in overeenstemming worden gemaakt met de omliggende huid. Ik adviseer altijd eerst een intakegesprek om samen te kunnen beoordelen wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard moet een recent litteken eerst voldoende genezen zijn voordat een behandeling plaats kan vinden.

Kaalheid bij Alopecia

Door een ziekte aan de haarwortels ontstaat pluksgewijze of soms algehele kaalheid. Bij deze aandoening kan het voorkomen dat ook de gezichtsbeharing verdwijnt. Door pigmentatie van wenkbrauwen en wimperrand kan meer uitdrukking aan het gezicht worden gegeven.

Schisis (hazenlip) camouflage

Met permanente make-up is lipreconstructie mogelijk die de (aangeboren) afwijking aan de lipvorm zal verbeteren. Het mooiste resultaat wordt behaald met een FullLips behandeling. Hierbij zal de symmetrie worden hersteld en worden de lippen in het geheel voorzien van een natuurlijke of juist een meer opvallende lipkleur.

Tepel en tepelhofpigmentatie (areola).

Voor mensen die na een borstreconstructie (ten gevolge van borstkanker) geen tepel en/of tepelhof meer hebben, kan permanente make-up een uitkomst zijn. Door middel van speciale naaldtechnieken wordt een zeer natuurlijk 3-D resultaat behaald. Ook voor mensen die operatief een borstverkleining hebben ondergaan, kan met permanente make-up een mooie aanvulling/reconstructie gemaakt worden aan de tepelhof.

Corrigeren van oude Permanente make-up

Het is mogelijk om over uw bestaande/oude PMU de hairstroke-techniek te laten plaatsen. Ook ben ik gespecialiseerd in vorm- en kleurcorrecties, of het verwijderen van minder mooie permanente make-up.

NSGP

NG Beauty & Huidverbetering is aangesloten bij het NSGP wat staat voor Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-Specialisten.

De NSGP is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up (PMU), medische pigmentatie (MP) of een allround PMU-specialist.

Hierdoor weet u dus zeker dat u bij een goed opgeleid en gediplomeerd specialist terecht komt.