Social Networks
Wimperextensions – NG Beauty & Huidverbetering :: Dronten
15905
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15905,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Lash Volume Lift

 

LVL is een afkorting voor Lash Volume Lift.
Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.
De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.
 
Bij LVL wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.
 

 

 

Wat is het verschil tussen LVL en Wimperpermanent? Lash Volume Lift

 

Met wimperlifting van LVL lift u uw natuurlijke wimpers. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Wimperlifting door middel van siliconen pads, is in tegenstelling tot de “schadelijke” wimperkrultangen, niet schadelijk voor uw wimpers en geeft bovendien een volledige voeding vanaf de haarwortel. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan. Vervolgens krijgt de haarwortel niet voldoende voeding met als gevolg dat wimperhaartjes afbreken. LVL kent deze nadelen niet.
 

 

 
[/vc_column_inner][/vc_row_inner]

Voordelen van LVL

 

  • Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar
  • U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken na de behandeling
  • Voelt licht en natuurlijk aan
  • Ogen lijken groter
  • Geeft een natuurlijke uitstraling
  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Prijslijst LVL

LVL – zonder verven van de wimpers € 
LVL – inclusief verven van de wimpers € 
 

Interesse om zelf te leren hoe je wimperextensions zet? Ik geef trainingen!

One by One training:

Bij mij word u tijdens deze 2-daagse training helemaal klaar gestoomd om uw reis naar de top te bewandelen. De One by One training is dan ook de belangrijkste basistraining op het gebied van wimperextensions. Tijdens deze training word u door mij getraind in de theorie en praktijk. Deze training is onmisbaar om op een professionele wijze wimperextensions te kunnen zetten en om te kunnen gaan met de verschillende materialen, hulpmiddelen en technieken! Wat een groot verschil is met andere opleiders is dat u de cursus van mij helemaal privé krijgt.

Russian Volume of Mega volume training:

Bent u een ervaren wimperstyliste met een officieel One by One certificaat en wilt u op het gebied van wimperextensions gaan uitbreiden en specialiseren? Dan is de Russian volume training of de mega volume training misschien wel wat voor u!

Meer informatie? Neem gerust contact met mij op.

 

 

× How can I help you?