Social Networks
NG Beauty & Huidverbetering :: Dronten | Wimperextensions
15905
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15905,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Wimperextensions,

ook wel wimperverlenging genoemd, is de laatste beauty trend. Wimperextensions zijn wereldwijd populair en worden gezien bij veel buitenlandse celebrities als Beyoncé en Jennifer Lopez, en BN’ers als Chantal Janzen en Gigi Ravelli.

De voordelen van wimperextensions op een rijtje:

 • Mooie, volle wimpers; er altijd stralend uitzien.
 • Makkelijk te reinigen.
 • Met alle zorg, door een professional aangebracht.
 • Keuze tussen een natuurlijke look of volle look.
 • Mascara en/of wimperkruller overbodig.
 • Gewichtloos; je voelt ze niet zitten.
 • Bestand tegen douche, zon, zee en strand.
 • Geen gepruts met wimperstrips.
 • Geen beschadiging van de eigen wimpers.
 • Langdurig resultaat.

Er zijn 2 technieken voor het zetten van  wimperextensions:

De 1 op 1 wimperextensions

Bij één op één wimperextensions wordt elk eigen wimperhaartje met één aparte wimperextension aangezet.

Dit betreft een los haartje met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde: precies zoals de natuurlijke wimperhaar. Deze zijn er in verschillende lengtes en diktes, welke precies worden aangepast aan de eigen wimpers en het gewenste resultaat

3-6 D Wimperextensions

Extreem volle wimpers met een driedimensionale uitstraling. Een (nieuwe) uitvinding op Wimperextensions gebied. Bij 3-6D wimperextensions worden er ultra dunne zijde wimpers gebruikt. Hiervan worden er 3-6  per eigen wimper bevestigd. Hiermee wordt er extreem veel volume gecreëerd. Dit geeft een nóg vollere oogopslag dan met de one-by-one techniek. Deze techniek is ideaal wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of als je voor maximaal volume wilt gaan.

Wat is Lash Volume Lifting

 

LVL is een afkorting voor Lash Volume Lift.
Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.
De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.
Bij LVL wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.

 

Wat is het verschil tussen LVL en Wimperpermanent?

 

Met wimperlifting van LVL lift u uw natuurlijke wimpers. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Wimperlifting door middel van siliconen pads, is in tegenstelling tot de “schadelijke” wimperkrultangen, niet schadelijk voor uw wimpers en geeft bovendien een volledige voeding vanaf de haarwortel. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan. Vervolgens krijgt de haarwortel niet voldoende voeding met als gevolg dat wimperhaartjes afbreken. LVL kent deze nadelen niet.

 

Voordelen van LVL

 

 • Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar
 • U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken na de behandeling
 • Voelt licht en natuurlijk aan
 • Ogen lijken groter
 • Geeft een natuurlijke uitstraling
 • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
 • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Prijslijst LVL

LVL – zonder verven van de wimpers – aanbieding: normaal € 59,95 nu 49,95
LVL – inclusief verven van de wimpers – aanbieding: normaal € 69,95 nu 59,95
*De aanbiedingen zijn geldig t/m eind december

Interesse om zelf te leren hoe je wimperextensions zet? Ik geef ook trainingen!

One by One training:

Bij mij word u tijdens deze 2-daagse training helemaal klaar gestoomd om uw reis naar de top te bewandelen. De One by One training is dan ook de belangrijkste basistraining op het gebied van wimperextensions. Tijdens deze training word u door mij getraind in de theorie en praktijk. Deze training is onmisbaar om op een professionele wijze wimperextensions te kunnen zetten en om te kunnen gaan met de verschillende materialen, hulpmiddelen en technieken! Wat een groot verschil is met andere opleiders is dat u de cursus van mij helemaal privé krijgt.

Russian Volume of Mega volume training:

Bent u een ervaren wimperstyliste met een officieel One by One certificaat en wilt u op het gebied van wimperextensions gaan uitbreiden en specialiseren? Dan is de Russian volume training of de mega volume training misschien wel wat voor u!

Meer informatie? Neem gerust contact met mij op.

Meest gestelde vragen:

Hoe worden de wimperextensions bevestigd?

De eigen wimpers worden haartje voor haartje van een extension voorzien. Hierbij lig je in een comfortabele behandelstoel, waarbij je je ogen dicht mag houden. De wimperextension wordt door mij aangebracht met een speciale hypoallergene (chirurgische) lijm.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

De wimperextensions blijven net zo lang zitten als de eigen wimpers. De gemiddelde levensduur van een wimper is gemiddeld twee maanden. Hierna valt deze uit en groeit er een nieuwe wimper.

Hoe lang duurt een behandeling?

De eerste behandeling duurt zo’n 2 uur. Hierbij worden tussen de 80-120 wimpers per oog geplaatst. Een refill zo’n 1 uur.

Een refill? Wat is dat en hoe vaak wordt dat geadviseerd?

Om het natuurlijke volle effect te behouden, adviseer ik je elke 2-4 weken terug te komen voor een refill; bij deze behandeling worden sommige oude extensions voorzichtig verwijderd en worden zowel deze, als de nieuwe wimpers opgevuld. Deze behandeling duurt ongeveer een uur.

Waar moet ik bij mijn eerste afspraak aan denken?

Bij de eerste afspraak adviseer ik je zonder oog make up te komen. Ook raad ik vette crèmes of foundation rond de ogen af.

Beschadigen de wimperextensions mijn eigen wimpers?

Nee, mits deze professioneel worden aangebracht, zal deze géén beschadiging aan de eigen wimpers geven. Helaas worden wimperextentions nog vaak verkeerd aangebracht door mensen die hiervoor geen opleiding hebben en dus niet weten wat ze doen. Ook voor mensen met deze ervaring, biedt NG Beauty & Huidverbetering de mogelijkheid dit professioneel op te lossen.

Kan ik ermee douchen/ zwemmen?

Je kunt ermee douchen en zwemmen. Dit heeft geen effect op de wimper (uitval). Hierdoor is het ook extra ideaal voor de vakantie! Geen uitgelopen oog make-up, geen gepruts met (waterproof) mascara

Kan ik nog mascara en andere make-up gebruiken als ik wimperextensions heb?

Ja, je kunt mascara gebruiken, al is deze wel overbodig. Neem wel mascara op waterbasis, en geen olie. Deze kan de lijm aantasten en hierdoor invloed hebben op de levensduur van de extensions. Deze is te koop via NG Beauty & Huidverbetering.

Kan ik de wimperextensions laten verwijderen?

Ja, dat kan. Dit wordt gedaan met een speciale lotion en neemt een hele behandeling in beslag. Ga nooit zelf de wimpers verwijderen. Hierdoor beschadig je de natuurlijke wimper.

Kan het zijn dat ik wimperextensions verlies en is dat erg?

Omdat het oog tot wel 120 wimperextensions draagt, klopt het dat je er tot wel 5 per dag kan verliezen. Dit hoort bij de natuurlijke wimpercyclus en is dus niet erg!

Hoe onderhoud ik mijn wimperextensions?

De wimperextensions behoeven geen zorg. Je kunt ze elke dag even borstelen met het borsteltje dat je gratis bij de eerste behandeling krijgt. Hoe minder je er aan zit, hoe langer je kunt genieten van een prachtige oogopslag!