Social Networks
Cosmetisch arts / injectables – NG Huid & PMU Specialist :: Dronten
15494
page-template-default,page,page-id-15494,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Dokter Robin is aanwezig op: 7 september, 5 oktober, 2 november, 30 november en 21 december.

Aangezien dat de avonden de laatste tijd snel vol zijn adviseren wij je afspraak tijdig te boeken of door te boeken.

Met het ouder worden verandert de huid, doordat stevigheid en elasticiteit afnemen. Ook het vochtgehalte in de huid vermindert. Hierdoor ontstaan rimpels, plooien en expressie lijnen van blijvende aard. 

Stoort u zich aan bepaalde rimpels of hebt u behoefte aan een totale opfrissing van uw gezicht? Hebt u donkere kringen onder de ogen, een vermoeid uiterlijk of een ingevallen gezicht en wilt u dit verminderen? Dan kunt u botox, fillers of een liquid facelift overwegen.

Sinds februari 2017 komt Dr. Robin Ernsting één keer per maand in de salon bij NG Huid & PMU Specialist. Dr. Robin studeerde geneeskunde in het AMC in Amsterdam en studeerde in 1995 af. Aansluitend heeft hij veel klinische kennis en ervaring opgedaan op de afdeling vaat- en cosmetische chirurgie van het AMC. Sinds 2003 is zijn bestaande kennis in de cosmetische geneeskunde verder uitgebouwd in de richting van Injectables.

‘Robin is geen onbekend gezicht voor ons, in het verleden hebben wij vaker samen gewerkt. Wij zijn heel blij met dit samenwerkingsverband, want wij weten dat we samen zullen gaan voor de hoogste kwaliteit, service en het mooiste, natuurlijke resultaat.’

Dokter Robin van Dutchinjectables is werkzaam bij NG Huidverbetering & Beauty als zelfstandig specialist.

Ben u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Dan kunt u een vrijblijvende afspraak maken met Dr. Robin Ernsting voor een intakegesprek. Aan dit consult zijn geen kosten verbonden. Afhankelijk van de behandeling kan direct na het intakegesprek ook een behandeling plaats vinden. 

Maak hier online uw afspraak met dokter Robin.

Ik Prijs Mezelf Gelukkig Dat Ik Dit Vak Mag Uitoefenen.

“Veilige en professionele producten die mij ondersteunen in het creëren van unieke resultaten bij mijn klanten. 

De blijdschap delen omdat het behaalde resultaat de verwachtingen heeft overtroffen.”

Filosofie en werkwijze van Dokter Robin

Dutchinjectables is specialist op het gebied van injectables. Dokter Robin Ernsting is een zeer vakkundig en betrouwbaar cosmetisch arts.

Zijn netwerk breidt zich de afgelopen jaren steeds verder uit; vooral de positieve ervaringen van cliënten die hun eigen netwerk meebrengen, geven een snel groeiend aantal cliënten.

Deze cliënten zijn zeer trouw en blijven terugkomen.

De resultaten blijven natuurlijk; weer een frisse en energieke uitstraling waardoor het zelfvertrouwen toeneemt. Vooral de reacties uit de directe omgeving zijn een bevestiging voor cliënten dat ze bij dokter Robin in goede handen zijn.

Snel toenemende ontwikkelingen op het gebied van cosmetische ingrepen brengen dokter Robin niet in de verleiding om van zijn strategie en behandelplan af te wijken. Hij blijft uiterst zorgvuldig en kritisch onder de toenemende druk van de buitenwereld om vooral de trends te volgen.

Nieuwe ontwikkelingen moeten zich eerst bewijzen in resultaat en veiligheid alvorens hij er überhaupt voor openstaat. Daarentegen is dokter Robin wel trendsetter in nieuwe inzichten op het gebied van injectables door zijn zeer creatieve geest. Een behandelwijze die hij zelf heeft geintroduceerd, de samenspraak met de klant, bieden hem een unieke ontwikkeling in zijn werk als cosmetisch arts. Daarin zijn ook collega artsen geïnteresseerd en Robin deelt met hun zijn ervaringen.

Azzalure (Botox)

Frons en lachrimpels die dieper liggen, kunnen goed met botox worden behandeld. Botox is een eiwit, dat een wering heeft op zenuwcellen. We kennen botox vooral van de cosmetische ingrepen, in de medische wereld wordt het echter ook ingezet bij de behandeling van bijvoorbeeld migraine en overmatig zweten. In onze salon wordt het ingezet voor cosmetische doeleinden. 

Botox zorgt ervoor dat de spierspanning wordt onderdrukt, zodat rimpels zachter worden en minder opvallen. Een botox behandeling duurt niet lang, meestal 10 tot 15 minuten. Met een klein naaldje wordt de botox in de spier geïnjecteerd. Dit kan gevoelig zijn, echter over het algemeen wordt het niet als pijnlijk ervaren. Het effect van de behandeling is zichtbaar na enkele dagen en de duur van het resultaat varieert van drie tot zes maanden, dit is per persoon verschillend.

Daarna kan men de behandeling herhalen. 

Fillers

Naast Botox werkt Dr. Robin met fillers van onder andere Restylane. Deze fillers kunnen worden ingezet bij rimpels op de bovenlip, creëren van vollere lippen, hangende mondhoeken, mooiere gezichtscontouren of volumeverlies in het gezicht. 

In de huid komt van nature hyaluronzuur voor, wat ervoor zorgt dat water wordt vastgehouden in de huid. Hierdoor heeft de huid spankracht. Naarmate we ouder worden neemt de natuurlijke voorraad hyaluronzuur af. Behandeling met bijvoorbeeld Restylane herstelt het hyaluronzuur en vochtgehalte van de huid. 

De fillers zijn op basis van hyaluronzuur en zijn biologisch afbreekbaar. 

Voor de behandelingen hoeft u niet onder het mes en de behandeling kent en korte hersteltijd. Uw dagelijkse bezigheden kunt u vrijwel meteen weer hervatten.

Volume herstel behandeling

Een liquid facelift is geen operatie maar een behandeling met diverse filler technieken. Het is altijd een op maat gesneden combinatie van fillers en innovatieve opvultechnieken, die op een natuurlijke manier het gezicht lift en de contouren en rondingen in het gezicht herstelt. Het resultaat is uw eigen gezicht maar dan net iets frisser en zachter, met een uitgeruste uitstraling. De behandeling kent een minimaal risico en heeft een direct resultaat. De fillers die gebruikt worden in onze salon zijn biologisch afbreekbaar.

Na de behandeling kunnen lichte reacties ontstaan. Roodheid, lichte zwelling, jeuk, een blauwe plek, pijn en gevoeligheid komt het meest voor. De reacties verdwijnen meestal kort na de behandeling en zijn over het algemeen mild van aard. Na de behandeling kunnen de lippen een aantal dagen gezwollen zijn. Een blauwe plek za na een aantal dagen tot maximaal een week, afhankelijk per persoon, verdwenen zijn.

Plexr

Wat is PLEXR® soft surgery?

PlexR behoort tot de nieuwste generatie medische apparatuur en is één van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor niet invasieve medisch/cosmetische behandelingen. Behandelingen met de PlexR worden uitgevoerd door een arts die speciaal voor deze methode is getraind.

PlexR is een effectief alternatief voor diverse chirurgische ingrepen zoals onder andere:

ooglidlifting

verwijdering overtollig huid

lifting van hals, wenkbrauw, mondhoek etc.

zonder scalpels & hechtingen

× Hoe kan ik je helpen?