Social Networks
Nieuws; Feest bij – NG Huid & PMU Specialist :: Dronten
16752
post-template-default,single,single-post,postid-16752,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Feest!

Feest op 30 november aanstaande

NG Beauty & Huidverbetering bestaat vijf jaar

 

Alweer vijf jaar geleden opende Nicole Geschiere haar huidverbeteringskliniek NG Beauty & Huidverbetering aan de Baksteen In Dronten-west. In deze vijf jaar heeft het bedrijf een mooie groei mogen doormaken. Nicole breidde haar aanbod uit door een samenwerking aan te gaan met Cosmetisch arts dr. Robin Ernsting. Hij is gespecialiseerd in botox, volumeherstel behandelingen en de nieuwste PLEXR behandeling. Na vier jaar ontving Nicole de nominatie voor Talent van het Jaar van de gemeente Dronten 2017. Ondertussen is de praktijk na de verhuizing naar de Slepersgilde een stuk groter geworden.

 

Ontwikkelingen 2018

In 2018 is het aanbod verder uitgebreid met pedicure behandelingen en lichaamsmassages, die uitgevoerd worden door haar nieuwe collega Laura Flipse. En sinds kort biedt NG Beauty & Huidverbetering een medische lijn aan, waarmee zij nog dieper de huid in kunnen werken en prachtige resultaten behalen. Deze lijn is geformuleerd door plastische chirurgen voor een optimale huidgezondheid. Hoge werkzame ingrediënten voor een maximaal resultaat. Hierbij kun je denken aan pigment, anti-aging, acne en rosacea.

 

Voor de mooiste permanente make-up behandelingen kun je ook bij Nicole terecht.

NG Beauty & Huidverbetering is een praktijk die up-to-date is met alle nieuwe technieken en zij scholen jaarlijks bij. Zo behalen ze bij jou de mooiste resultaten!

 

Feestje!

Wordt je al nieuwsgierig naar NG? Ga dan gezellig langs om de praktijk te bekijken. Op vrijdag 30 november is het namelijk groot feest! Zij vieren dan het vijfjarige bestaan én de nieuwe ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Je bent van harte welkom van 20:00 tot 22:00 uur. Kun je gelijk kennismaken met het uitgebreide aanbod aan huid behandelingen.

 

Op deze avond staan de drankjes en hapjes klaar. Maar een feest is geen feest zonder een quiz met fantastische prijzen, een goodiebag en een leuke actie. Als je op de feestavond een afspraak maakt voor permanente make-up, dan ontvang je 15% korting op de behandeling. Ook kun je gratis je wenkbrauwen laten stylen op deze avond.

 

NG Beauty & Huidverbetering ‘De huidverbeteringskliniek voor resultaat’.× Hoe kan ik je helpen?