Social Networks
Mesoestetic – NG Huid & PMU Specialist :: Dronten
17139
page-template-default,page,page-id-17139,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

 

Mesoestetic

Mesoestetic is opgericht in 1984 en is de expert in anti-ging en depigmenterende behandelingen en producten. Het heeft zijn oorsprong in Barcelona en is de echte pionier in het behandelen van hyperpigmentatie en melasma’s. Hierdoor word Mesoestetic al in meer dan 94 landen aangeboden en is het ook geschikt voor elke huid en huidtype.

De Mesoestetic producten, bestaan uit een compleet programma dat elk huidprobleem kan behandelen. Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring en gepatenteerde formules. De producten bevatten hoge concentraties actieve bestanddelen die heel goed met elkaar samenwerken om zo het mooiste resultaat te behalen.

Mesoestetic de leider in het behandelen van pigmentvlekken

Mesoestetic is de leider in het behandelen van pigmentvlekken, dit is ook onze ervaring. Cosmelan is een compleet intensief behandelconcept voor het behandelen van pigmentvlekken. Ook onze ervaring is dat dit het beste product en behandeling voor pigmentvlekken is. Sinds kort hebben ze de nieuwe Tran3x lijn die een stukje milder is maar ook mooie resultaten geeft.

Cosmelan

Cosmelan is al meer dan 30 jaar dé behandeling voor pigmentvlekken en het is de enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma (zwangerschapsmasker) kan wegwerken. Maar werkt tegen alle verschillende vormen van pigmentveranderingen in de huid, zoals melasma, zonschade, pigmentvlekken en huidbeschadigingen met hyperpigmentatie. Cosmelan is een behandelpakket en betreft een doeltreffende combinatie van behandelingen in de praktijk en een opvolgende thuisverzorging. Het is een behandeld traject van minimaal 6 maanden.

Voor wie is de behandeling geschikt

 • iedereen die last heeft van pigmentvlekken
 • melasma (zwangerschapsmasker)
 • acne littekens (bruine vlekjes die ontstaan zijn na acne)

Pigmentvlekken

Bijna iedereen krijgt vroeg of laat te maken van pigmentvlekken, het is een steeds vaker voorkomend huidprobleem. Het ontstaan van pigmentvlekken kan verschillende oorzaken hebben en zijn vaak moeilijk te behandelen. Met de Cosmelan pigmentbehandeling bereiken we hele mooie resultaten.

Wat is een Cosmelan behandeling

Cosmelan is een pigmentbehandeling die bestaat uit een Cosmelan masker 1 + Cosmelan producten voor thuis. Het is een kuur om pigmentvlekken te verminderen en het ontstaan daarvan onder controle te krijgen. We brengen we het Cosmelan 1 masker aan in onze Skinclinic. Met het masker op ga je naar huis om het in te laten werken (8 tot 12 uur). Daarna verwijder je het masker zelf thuis. Hierna ga je de huid geruime tijd thuis nabehandelen met de Cosmelan 2 pigment creme en aanvullende producten. Hierover krijg je van ons advies hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Hoe gaat de Cosmelan behandeling in zijn werk

De Cosmelan behandeling is een intensieve behandeling en heeft de benodigde voorbereiding nodig. Het gaat als volgt in zijn werk:

 • we starten met een huidscan + intake
 • hierna ga je 2 weken aan de slag met de geadviseerde producten
 • na 2 weken krijg je een voorbereidende peeling behandeling
 • na 2 tot 4 weken krijg je het Cosmelan 1 masker, dit brengen wij aan bij Dermaskin en je haalt het er thuis vanaf na de inwerktijd
 • na 4 weken kom je bij ons op controle (of eerder indien nodig)
 • gedurende een half jaar blijf je de huid behandelen thuis met de geadviseerde producten inclusief Cosmelan 2 creme

Het resultaat

Het resultaat is per persoon verschillend maar pigmentvlekken zullen aanzienlijk verminderen tot zelfs verdwijnen. Meestal zie je dit al binnen 1 maand na de behandeling. Echter is het wel heel belangrijk om dagelijks een goede zonbescherming te blijven gebruiken en je volledig aan de voorschriften te houden.

Intensieve behandeling met zichtbare vervelling

De Cosmelan behandeling is een zeer intensieve behandeling waarbij een sterke vervelling zal optreden, dit kan enige tijd duren! Een goede voorbereiding en nabehandeling is daarom noodzakelijk. Ook kan de huid er rood uitzien. Daarnaast is het belangrijk om dagelijks een goede dagverzorging met UV-bescherming te gebruiken om je nieuwe huid goed te beschermen.

Wat zit er in het Cosmelan productpakket voor thuis

 • reinigings cream
 • Cosmelan 2 : depigmentation cream
 • Melan Recovery : verzachtende en kalmerende balsem
 • Melan 130 Pigment Control : gekleurde dagverzorging met een hoge UVA-UVB bescherming

Behandelprijs

Het totale behandeltraject kost € 700,00. In dit bedrag zijn alle behandelingen en diverse thuisproducten inbegrepen zoals hierboven genoemd.

 

Mesoestetic peelingen

Mesoestetic heeft een groot aanbod aan peelingen o.a. de Mesopeel, Tran3x en de Cosmelan. Met de combinatie van behandelingen + thuisproducten behaal je het beste resultaat. Van te voren doen wij altijd een huidanalyse hierdoor heb je een startpunt en kunnen we vanaf daar het resultaat goed bijhouden.

Mesopeel Glycolic

Deze peel is een AHA dit betekend een Alhpa-hydroxy acids en is een intensieve anti-ging peel die ook werkt op pigmentatie problemen en acne littekens.

Mesopeel Lactic

Deze peel is perfect geschikt voor de gevoeligere huid en/of droge huid. Verbeterd couperose en rosacea.

Mesopeel Salicsylic

Deze peel werkt sterk op het sebum (talg)  in je huid. Het reguleert de talgklier en daarbij de productie. Hierdoor werkt het de peel perfect tegen acne littekens, ontstekingen van de huid, vette huid, overvloedige talgafscheiding dus alle acne huiden.

Hierin kunnen wij in de praktijk de peel nog inzetten in verschillende sterktes om het juiste resultaat te behalen. En wist je dat bijna in alle gevallen grotendeels of gedeeltelijk via een aanvullende verzekering deze behandelingen vergoed worden door je zorgverzekeraar.

Melanostop Tran3x

Depigmenterende mesopeel. Ideaal tegen oppervlakkige en epidermale pigmentvlekken, Lentigo’s, sproetjes, doffe huid met een oneffen teint.

Mesopeel Jessner

Deze peel is perfect voor de huid die soms comedonen heeft door bijvoorbeeld hormonen. Wil je je structuur verbeteren, de fijne lijntjes aanpakken, die doffe kleur verbeteren? Dan is dit de perfecte peel voor jouw! Ik noem het de party peel je huid ziet er gelijk GLOWIE uit en is ook echt intensief waardoor je het beste uit beide haalt.

Mesopeel azelan

Deze peel is geschrikt voor alle vormen van acne. Deze peel zetten wij in bij een huid die snel last heeft van ontstekingen doie worden veroorzaakt door schimmels en bacteriën. Daarom is deze peel ook heel mooi voor bijvoorbeeld de rosasea huid maar ook alle andere vormen.

Mesopeel azelan is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van de vette huid. Hij reguleert het talg en voorkomt nieuwe ontstekingen en lost het talg op.

Hierdoor word de huid weer rustiger, minder rood en gladder. En wist je dat bijna in alle gevallen grotendeels of gedeeltelijk via een aanvullende verzekering deze behandelingen vergoed worden door je zorgverzekeraar.

 

× Hoe kan ik je helpen?