Social Networks
Microneedling/ meso therapie – NG Huid & PMU Specialist :: Dronten
15905
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15905,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
DSC_0100

Microneedling/ meso therapie

Microneedling is een van de mooiste behandelingmethoden voor huidverbetering. Bij het verouderen wordt de huid ook minder elastisch. Dat komt doordat de huid in de loop der jaren minder collageen en elastine produceert en dit start vanaf een jaar of 25. De huid wordt slapper, krijgt meer rimpels en verliest volume. Om je huid toch jong en fris te krijgen of te houden, vind ik microneedling een fantastische behandeling. We leggen hieronder uit waarom.

Wat is microneedling?

Ten eerste het belangrijkste: wat is microneedling nu precies? Om goed te beginnen stellen we graag allereerst de Dermapen voor. Deze pen gebruiken wij in onze behandelingen. Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van zeer fijne naaldjes. Zo heeft de Dermapen al deze fijne naaldjes dicht op elkaar, zodat de pen heel precies gebruikt kan worden. Deze naaldjes vibreren op een hoog tempo in de huid en maken micro kanaaltjes. Wij brengen tijdens deze behandeling hyaluronzuur, retinol of een booster aan voor een perfecte opname. Dit geeft een extra boost en stimuleert de huid extra. Wat lijdt tot het meest mooie resultaat.

Wat doet microneedling?

Door de micro kanaaltjes maakt de huid groeifactoren aan die ervoor zorgen dat er meer collageen en bindweefsel in jouw huid wordt aangemaakt. Dit zorgt voor een gladere, jongere, strakkere, stevigere en gezondere huid. Hierdoor zal je huid, dikker, weerbaarder, soepeler, sterker en egaler worden. Littekens verminderen, poriën worden minder zichtbaar en fijne lijnen vervagen.

Voor welke huid is deze behandeling geschikt?

• acne
• vergrote poriën
• fijne en grove rimpels
• huidverslapping
• couperose
• pigmentvlekken
• luie huid: ‘wake up call voor de huid’

× Hoe kan ik je helpen?