Social Networks
Permanente Make-up – NG Huid & PMU Specialist :: Dronten
15371
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15371,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

PMU – Permanente Make-up

 

Cosmetische PMU

Herkent u de situatie dat u ’s ochtends geen tijd heeft om make-up aan te brengen? Of dat u na het aanbrengen van de make-up niet het gewenste resultaat behaald heeft? Of stoort u zich eraan dat uw make-up is uitgelopen na een regenbui of nadat u gezwommen heeft? Permanente make-up is hiervoor de oplossing!

Permanente make-up is een unieke pigmentatiemethode die de natuur een handje helpt door middel van het corrigeren van onder andere wenkbrauwen, ogen en lippen of camouflage van schisis of litteken- en tepelhofpigmentatie.

Permanente make-up is een veilige methode die lijkt op tatoeëren, maar de techniek is anders. Ook de pigmenten zijn van een andere samenstelling dan de inkten bij tatoeëren. Een tattoo gaat in een veel diepere huidlaag, permanente make-up  is semi permanent en wordt alleen in de bovenste huidlaag aangebracht. Daardoor is een tattoo levenslang zichtbaar en permanente make-up vervaagt geleidelijk in de loop van 6 maanden tot 2 jaar. 

Alle behandelingen voer ik uit in mijn praktijk in Dronten.  Professionaliteit, kwaliteit en vooral de wens van de klant staan daarbij hoog in het vaandel. Om de gewenste kwaliteit te kunnen leveren heb ik alle masterclasses gevolgd bij Hulscher Cosmetics en volg ik nog steeds verschillende masterclasses om up-to-date te blijven. Daarnaast ben ik aangesloten bij het NSGP.

‘Dit is de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-Specialisten. De NSGP is opgericht om de u te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up (PMU), medische pigmentatie (MP) of een allround PMU-specialist. Zo weet u dat u bij ons op het juiste adres bent en wij de examens op hoog niveau hebben behaald.’

Medische PMU

Ontbreekt het u, om welke reden dan ook, aan natuurlijk pigment in uw huid door bijvoorbeeld littekens, vitiligo, hazenlip of tepelhofreconstructie, dan is medische pigmentatie wellicht een oplossing voor u. Bij medische pigmentatie worden onder andere huidskleuren aangebracht op plaatsen waar het pigment ontbreekt. 

‘Wenkbrauwen zijn enorm bepalend voor het gezicht en om dan missende stukjes aan te vullen, wenkbrauwen voller te maken of ze een gelijke vorm te geven vind ik geweldig. Klanten zien gelijk resultaat en dat maakt mij erg enthousiast!’

Mogelijkheden cosmetische Permanente make-up (semi permanent)

WENKBRAUWEN

Hairstroke (haartjes techniek/microblading)

Bij het pigmenteren van de hairstroke-techniek zien de wenkbrauwen er heel natuurlijk uit. Er worden haartjes gepigmenteerd, die zo goed mogelijk een ‘echte’ wenkbrauw nabootsen en een mooi 3D effect geven.

Dit gebeurd met een speciale pen (mesje), vandaar ook de naam ‘blading’. Hiermee worden de haartjes getekend/gezet.

Het resultaat van de hairstoke techiek gaat enkele maanden tot een jaar mee.  De poeder techniek gaat ten opzichte van hairstrokes langer mee (tot zelfs 1,5 jaar). 

De hairstroke techniek kan toegepast worden bij:

    • dunne wenkbrauwen
    • onregelmatige wenkbrauwen
    • ontbrekende haartjes in de wenkbrauwen 
    • missende uiteinden
    • ongewenste vorm van de wenkbrauwen 

De poeder techniek (ombre brows)

De poeder techniek wordt tegenwoordig veel toegepast. Deze techniek geeft een potlood-achtig effect.  De wenkbrauw wordt dus volledig opgevuld maar dit met verschillende technieken, waardoor het een super natuurlijk en zacht effect geeft!

De poeder wenkbrauwen zijn in vergelijking met de hairstroke wenkbrauwen voller ingekleurd en geven een strakkere contourlijn. Dus voor een mooie natuurlijke zachte body is dit een prachtige techniek!

OGEN

InfraLashes of Medium EyeLiner

Eyeliners zorgen voor een spetterende oogopslag. Kiest u voor een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes (InfraLash) wat de wimperaanzet voller laat lijken? Of hebt u liever een iets breder lijntje (Medium Eyeliner) wat de buitenste contouren extra benadrukt? 

We bespreken eerst uw voorkeur zodat het effect van de eyeliner helemaal naar wens is. Deze behandeling is momenteel alleen via een pb te boeken!

Hoe gaat een semi permanente make-up behandeling in zijn werk?

Mogelijkheden medische PMU

Litteken camouflage

Het is mogelijk om een litteken minder opvallend te maken of deze te camoufleren. De kleur zal zoveel mogelijk in overeenstemming worden gemaakt met de omliggende huid. Ik adviseer altijd eerst een intakegesprek om samen te kunnen beoordelen wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard moet een recent litteken eerst voldoende genezen zijn voordat een behandeling plaats kan vinden.

Kaalheid bij Alopecia

Door een ziekte aan de haarwortels ontstaat pluksgewijze of soms algehele kaalheid. Bij deze aandoening kan het voorkomen dat ook de gezichtsbeharing verdwijnt. Door pigmentatie van wenkbrauwen en wimperrand kan meer uitdrukking aan het gezicht worden gegeven.

Schisis (hazenlip) camouflage

Met permanente make-up is lipreconstructie mogelijk die de (aangeboren) afwijking aan de lipvorm zal verbeteren. Het mooiste resultaat wordt behaald met een FullLips behandeling. Hierbij zal de symmetrie worden hersteld en worden de lippen in het geheel voorzien van een natuurlijke of juist een meer opvallende lipkleur.

Tepel en tepelhofpigmentatie (areola).

Voor mensen die na een borstreconstructie (ten gevolge van borstkanker) geen tepel en/of tepelhof meer hebben, kan permanente make-up een uitkomst zijn. Door middel van speciale naaldtechnieken wordt een zeer natuurlijk 3-D resultaat behaald. Ook voor mensen die operatief een borstverkleining hebben ondergaan, kan met permanente make-up een mooie aanvulling/reconstructie gemaakt worden aan de tepelhof.

Corrigeren van oude Permanente make-up

Het is mogelijk om over uw bestaande/oude PMU de hairstroke-techniek te laten plaatsen. Ook ben ik gespecialiseerd in vorm- en kleurcorrecties, of het verwijderen van minder mooie permanente make-up.

NSGP

NG Huid & PMU Spacialist is aangesloten bij het NSGP wat staat voor Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-Specialisten.

De NSGP is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up (PMU), medische pigmentatie (MP) of een allround PMU-specialist.

Hierdoor weet u dus zeker dat u bij een goed opgeleid en gediplomeerd specialist terecht komt.

Hoe gaat een Pmu behandeling in zijn werk?

Je hebt je afspraak staan, wat nu?

Bij je eerste afspraak nemen we eerst een intake door. Hierbij bespreken we je wensen de indicatie’s en contra-indicatie’s, leg ik alles nog even uit en kan je je vragen stellen. Hierna starten we het begin van de behandeling. 

Dit is het tekenen van de wenkbrauwen. Pas als je helemaal tevreden bent en ik ook, gaan we verder met de volgende stap; het uitzoeken van de kleur. Als deze ook uitgezocht is, ga ik alles voorbereiden voor het werkelijke behandelen en verdoof ik de huid met een creme.

 

‘’ Je hoeft niet bang te zijn dat er iets gezet word waar je niet achter staat! ’’

 

De behandeling/ het zetten duurt ongeveer 45-90 minuten. Dit ligt aan de techniek waarvoor we kiezen. De behandeling is helaas iets gevoelig maar is vaak echt heel goed te doen met de verdoving. Na de behandeling is de Pmu donkerder dit wordt zo’n 30-40% na 1 week lichter. En krijg je een nazorg product en instructies mee. 

*Heb je verder nog vragen? Kom gerust langs voor een kosteloos intake gesprek dan leg ik het je graag nog verder uit. 

 

× Hoe kan ik je helpen?